Barça
Esports Barça 27/11/2011

Sandro Rosell arriba a Xangai per mantenir reunions d'àmbit comercial

La delegació blaugrana, encapçalada pel president, s'ha desplaçat de Pequín a Xangai per intensificar la promoció i expansió del club a la Xina

Ara
2 min
Una imatge del viatge a la Xina.

BarcelonaLa delegacioó blaugrana, encapçalada pel president, Sandro Rosell, s'ha traslladat aquest diumenge de Pequín a Xangai, la capital econòmica i financera del país, per mantenir un seguit de trobades d'àmbit més comercial, que tenen com a objectiu principal la progressiva expansió del Barça a la Xina.

L'activitat ha estat intensa des de primera hora, ja que només arribar a Xangai l'expedició s'ha desplaçat fins a l'Estadi Olímpic per reunir-se amb els màxims responsables esportius de la ciutat i d'aquesta instal·lació esportiva. L'objectiu de la trobada ha estat establir les bases per a futurs acords de cooperació entre els dirigents locals i el Barça mitjançant la creació d'escoles de futbol que serveixin no només per promocionar el club, sinó també per impulsar aquest esport arreu del país.

A la tarda, la delegació ha aprofitat per mantenir una sèrie de trobades comercials que serveixin per reforçar i expandir el nom del Barça. Un nom i un club que, atesa l'expectació creada amb motiu d'aquesta visita, es pot dir que no deixa de créixer i de ser cada cop més valorat, no només pels èxits esportius, sinó també pels valors amb els quals se l'associa.

Un exemple d'aquest reconeixement és l'entrevista que ha tingut el vicepresident Javier Faus amb l'edició xinesa de la revista Forbes, una de les capçaleres econòmiques més importants del món. La revista té previst dedicar en un dels seus propers números un especial sobre el FC Barcelona.

L'expedició ha retornat aquesta mateixa tarda a Pequín, on iniciarà demà el darrer dia d'aquest viatge oficial, el qual s'espera, també, que sigui una jornada intensa. A primera hora, visitaran la seu central de la CCTV, la televisió pública xinesa, on seran rebuts pels màxims responsables del canal. En el marc d'aquesta visita, està previst que el president Rosell concedeixi una entrevista en exclusiva a la cadena.

També es mantindran una sèrie de contactes amb empreses locals abans que part de la delegació, amb el president Rosell al capdavant i el directiu Dídac Lee, emprengui el viatge de tornada a Barcelona. El vicepresident Javier Faus, juntament amb alguns dels executius, es quedaran un dia i mig més al país per completar algunes de les gestions programades.

stats