Barça
Esports Barça 21/12/2011

Sandro Rosell posa Guardiola com a exemple del que significa el respecte

El president del Barça ha presentat al Camp Nou la campanya "Som el que fem, som el que respectem", que pretén fomentar el respecte, la tolerància i la bona convivència, especialment entre els més joves

Efe
2 min

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha assenyalat que el tècnic del primer equip, Pep Guardiola, és un clar exemple del que significa el respecte a tots els nivells durant la presentació d'una campanya de la Fundació del club que fomenta aquests valors.

Rosell ha presentat al Camp Nou la campanya "Som el que fem, som el que respectem", que pretén fomentar el respecte, la tolerància i la bona convivència, especialment entre els més joves.

"Una de les persones que exemplifica millor aquest respecte és el nostre entrenador, Pep Guardiola. A mi m'agraden molt més els fets que les paraules, i ell ho fa amb fets", ha explicat Rosell, que no vol barrejar-se amb l'"arrogància", paraula que ha definit com a oposada al respecte.

En aquest sentit, el president del Barça ha explicat que Guardiola demostra respecte contra els equips i jugadors rivals, encara que siguin de divisions inferiors, amb els tècnics oponents, o en contestar les preguntes en roda de premsa en la mateixa llengua amb la qual és qüestionat.

També Rosell ha indicat que des del club intenten inculcar aquests valors des de La Masia i a tots els treballadors perquè "avui dia és fonamental tenir respecte mutu".

La campanya de la Fundació del Barcelona s'allargarà fins al 21 de gener, a través d'accions que intentaran transmetre els valors de respecte, amb actes al Camp Nou, el Palau Blaugrana i el Saló de la Infància.

Aquesta campanya és la continuació de l'exitosa "Som el que mengem", que encoratjava a fomentar uns hàbits alimentaris saludables, i compta com a principal reclam amb els jugadors del primer equip, que han participat en els anuncis publicitaris.

A l'acte hi han assistit el conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat, Josep Lluís Cleries, i la quarta tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, entre altres promotors i responsables de la campanya, com l'Obra Social La Caixa, la UEFA i el centre Unescocat.

stats