PREMIS LAUREUS
Esports Barça 06/02/2012

Sandro Rosell, rebut a Downing Street per David Cameron

El primer ministre britànic David Cameron ha rebut els representants del club que han volat a Londres amb motiu dels premis Laureus

Ara
2 min
Rosell, Vilarrubí i Masfurroll, amb el primer ministre David Cameron

LondresSandro Rosell, president del Barça, i Carles Vilarrubí, vicepresident, han assistit a la gala dels premis Laureus 2012 en representació del club. Aprofitant el desplaçament, Sandro Rosell, Carles Vilarrubí i el president de Laureus Espanya i membre del Patronat de la Fundació del FC Barcelona Gabriel Masfurroll han estat rebuts pel primer ministre britànic David Cameron, en una recepció que ha tingut lloc a Downing Street.

Aquesta recepció s'emmarca en el suport a la tasca de la fundació Laureus Sport for Good i pel llançament del contingut d'esports dins de la campanya del govern. David Cameron ha rebut els nominats als premis Laureus 2011 en una mostra de gratitud i com una forma de donar el seu suport a l'esport en general en un any en el qual Londres és seu dels Jocs Olímpics i Paralímpics. Aquest grup reduït i selecte de persones el formaven també alguns membres de l'Acadèmia Laureus, així com molts altres esportistes convidats especialment per a la ocasió. Miguel Indurain, Patrick Kluivert, Boris Becker, Nadia Comenici, Emerson Fittipaldi, Novak Djokovic, en serien alguns, entre molts d'altres.

La recepció ha tingut lloc a la primera planta del número 10 de Downing Street. El primer ministre britànic ha saludat personalment Sandro Rosell i el vicepresident institucional. Just en aquest moment, el president blaugrana ha lliurat a David Cameron una samarreta del FC Barcelona que duia el seu nom imprès. Un obsequi, aquest, que ha estat rebut amb il·lusió pel primer ministre britànic, que ha conversat durant una estona amb els representants blaugrana.

Paraules d'agraïment de Cameron

Seguidament, Cameron s'ha dirigit a tots els assistents per agrair-los la seva assistència i ressaltar la importància dels premis Laureus, als quals s'ha referit com "els Oscars de l'esport". Finalment, el primer ministre britànic ha volgut agrair també el fet que aquest any la gala dels Laureus tingui lloc a Londres, seu dels Jocs Olímpics 2012.

stats