LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 16/12/2011

Sandro Rosell: "Les informacions que es van publicar sobre Villa no són certes"

El president del Barça ha dit la seva sobre la lesió de David Villa i els rumors publicats a Madrid sobre la seva possible sortida del club

Toni Padilla
1 min

Tòquio (Japó)El president del Barça Sandro Rosell, just després de veure el sorteig de la Lliga de Campions des de l'hotel Mandarin de Tòquio, ha comentat que "ahir vam parlar amb Villa i seria genial poder veure'l a la final de la Lliga de Campions, perquè voldria dir que hi seriem a la final, en primer lloc. I també perquè seria genial des d'un punt de vista humà per en David. Situacions com aquesta són entrebancs que aquest grup humà supera un i altre cop".

Sandro Rosell ha explicat que "vam estar molta estona parlant perquè aquí al Japó els processos tenen el seu temps. Vam parla amb en Jordi Moix i el doctor Pruna i el vaig veure molt sencer, entenent que la situació és dura. Va anar parlant amb el doctor per saber ja que cal fer per poder recuperar-se ràpid. Es un home molt fort".

Andoni Zubizarreta ha afegit que "l'impacte d'una lesió greu d'un jugador sempre impacta als companys, però sabem que la millor manera de retre homenatge al lesionat és poder guanyar el títol. Tant de bo tant ell com Afellay puguin ser a la final de la Champions, si hi arribem". Zubizarreta ha afegit que la política del club davant de lesions com aquesta és apostar per jugadors de la casa en espera de que es recuperi.

"La informació sobre Villa no era certa"

Finalment, Rosell ha parlat sobre la informació del diari Marca anterior a la lesió del jugador on es deia que el Barça volia vendre a Villa. "A vegades apareixen informacions que no són veritat, i aquesta no era veritat, era mentida. Tot forma part d'aquest circ, amb informacions que son certes i altres que no".

stats