PRIMER EQUIP
Esports Barça 26/11/2011

Rosell afirma a la Xina que si depèn del Barça, no es jugarà a les 12 del matí per potenciar el mercat asiàtic

El president del Barça, Sandro Rosell, ha assegurat durant una conferència impartida davant estudiants de la Universitat de Pequín que l'equip català "té els seus horaris tradicionals" pel que sembla complicat que els de Pep Guardiola juguin a les 12:00 per així tenir una major difusió en el mercat asiàtic.

Efe
2 min
Sandro Rosell s'ha queixat últimament que hi ha rivals interns i externs que volen  fer mal al Barça.

PequínLes declaracions del màxim dirigent, que es troba a Pequín encapçalant una delegació de l'equip per estrènyer llaços amb el mercat xinès i obrir un campus a la zona olímpica de la capital, sorgeixen arran del poc seguiment que té la lliga espanyola a la Xina comparada amb l'anglesa o la italiana, circumstància que, com va assegurar a EFE Li Weixeng, estudiant d'econòmiques de la Universitat de Pequín, "podria canviar si Reial Madrid i Barcelona" juguessin abans les seves trobades.

Fins ara només s'ha televisat un partit dels jugats a les 12:00 a Espanya, i va ser el que va enfrontar a Reial Madrid i Osasuna al Santiago Bernabéu. Això només es repetiria "si juguen ells (el Reial Madrid) o el Barcelona en aquest horari", van reconèixer a EFE fonts de la televisió estatal, CCTV, que a més van qualificar de "molt difícil" fer extensible aquesta condició a altres clubs com Vila-real ( més conegut a Hong Kong), Espanyol o Sevilla (tots dos vestits pel fabricant xinès Li Ning).

Rosell es reunirà amb els corresponsals dels diferents mitjans a la Xina i posteriorment farà una visita a l'Estadi Olímpic El Niu, on s'ubicarà el campus que el club blaugrana crearà en col·laboració amb les autoritats de Pequín. Així mateix, el president barcelonista es reunirà aquest diumenge amb polítics de la capital xinesa i el dilluns amb els responsables d'Unicef al país.

Divendres, Rosell va participar en un sopar de gala a benefici de la Fundació Xina per a persones amb discapacitat, al qual van assistir més de 1.000 persones i en la qual es van recaptar 408.000 euros en articles del club. 210.000 per una samarreta d'Iniesta signada per la plantilla, 70.000 per una pilota també signat i 128.000 per un viatge a Barcelona amb entrades per a un partit de Lliga de Campions.

stats