El president del Barça s'ha mostrat orgullós per la fita aconseguida pel de Terrassa

Sandro Rosell: "La fidelitat de Xavi és extraordinària"

Rosell comenta que "avui en dia és difícil ser fidel, però Xavi ho és" el dia en què el '6' blaugrana complia 549 partits amb el Barça i igualava Migueli

" No quants partits jugarà Xavi perquè el veig molt . Xavi ha aconseguit aquesta marca i sens dubte la superarà. Gent que està feta a casa , criada a casa , porten el Barça a la sang . La fidelitat avui dia és difícil de tenir en qualsevol empresa del món real , i la de Xavi és extraordinària " , ha comentat Rosell.

Respecte a la tornada a la competició després de la parada hivernal , Rosell ha reconegut que el primer partit de l'any " és sempre complicat " . " Després de les aturades per Seleccions o festes costa agafar el ritme . Al final hem aconseguit els tres punts davant un Llevant que ha estat molt " , va comentar .

Per acabar sobre el proper compromís de Copa davant l'Athletic Club , Rosell ha comentat que el xoc serà " molt complicat " . " No hi ha dubte que anem a jugar-lo i veure què passa . Al final és un joc i si es guanya , fantàstic i sinó , una altra vegada serà " , ha conclòs.

Més continguts de