Publicitat
Publicitat

BARÇA

Diu que el club arribarà fins el final

Rosell: "Estic molt emprenyat. Arribarem fins el final"

El president del Barça es mostra molt emprenyat per les acusacions que la Cadena Cope va etzibar contra el Barça a principis de setmana

El president del Barça, Sandro Rosell, s'ha mostrat molt emprenyat a la conclusió del partit del Barça contra el Getafe pels fets succeïts durant aquesta darrera setmana, que acusaven el club blaugrana de dopatge. "Estic molt emprenyat. Hi ha gent que vol guanyar al camp, com nosaltres, i d'altres que volen guanyar fora del camp. Això no és fair-play i nosaltres no ho permetrem", ha comentat Rossell.

"Estic emprenyat pel que està passant. Una cosa són les queixes sense arguments pel tema del calendari o pels àrbitres, i una altra són les calúmnies. Quan es calumnia contra nosaltres, contra el club, contra els jugadors i contra els metges, per aquí no passem. Això fa mal a la nostra institució i arribarem fins el final. No ho permetrem", ha dit Rosell en declaracions a BarçaTV, la televisió del club.

El president blaugrana ha seguit: "Les queixes sense arguments formen part del futbol, nosaltres no ho fem, però posarem tota la maquinària en marxa per arribar fins el final i veure quins són els culpables", ha dit Rosell, que ha confirmat que el club iniciarà la defensa legal dels seus interessos.

El màxim dirigent blaugrana ha comentat que no és important què li va dir el seu homòleg al Reial Madrid, Florentino Pérez, que segons es va saber fa dies el va trucar per informar-lo que el club blanc no estava al darrera d'aquestes informacions. "El que volem saber és qui està al darrere de tot això".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT