BARÇA
Esports Barça 22/03/2011

Sandro Rosell rep Frank Rijkaard

L'holandès, que podria ser el pròxim entrenador del Sporting Club de Portugal, ha visitat el president del Barça i ha opinat de l'actualitat blaugrana

Redacció
1 min
Salutació entre Rosell i Rijkaard

BarcelonaEl president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha rebut aquest dimarts la visita de Frank Rijkaard, que serà l’entrenador del Sporting de Portugal si el candidat José Dias Ferreira guanya les eleccions del club de Lisboa.

Aquesta trobada s’ha produït avui a la tarda, al despatx del president a les oficines del FC Barcelona. Frank Rijkaard ha explicat al president Rosell que es troba immers en la campanya electoral al Sporting Club de Portugal, de la mà de José Dias Ferreira, que aspira a la presidència.

En aquesta visita, Frank Rijkaard, que va entrenar el FC Barcelona de l’any 2003 al 2008, ha parlat també de l’actualitat del Barça amb el president Sandro Rosell. Posteriorment, el tècnic holandès ha mostrat la seva admiració per l’estil de joc del conjunt de Pep Guardiola, predecessor seu al càrrec: “El primer equip està fent un futbol espectacular. Els vull felicitar a tots, jugadors, staff tècnic i col·laboradors del Pep. La feina que estan fent és immillorable.”

Rijkaard creu que el Barça pot optar al triplet, però ha recomanat prudència: ”Si hi ha un equip a Europa que ho pot tornar a fer enguany aquest és el de Guardiola. Però han d'anar partit a partit. Si pensem amb massa facilitat que es pot fer, és quan poden venir els problemes. Però estic convençut que, des de l'entrenador fins a l'últim jugador, en són conscients.”

Dies enrere, el president Rosell va rebre la visita protocol·lària de Pedro Baltazar, que també opta a la presidència del Sporting de Portugal i que volia conèixer de prop el funcionament del FC Barcelona.

stats