BARÇA
Esports Barça 18/12/2010

Rosell compara guanyar la Pilota d'Or amb conquistar el Mundial de Clubs

En una entrevista a Fifa.com, Rosell diu que guanyar el Mundial de Clubs va ser "importantíssim" perquè va ser el primer triomf del club en aquesta competició

Redacció
1 min
Sandro Rosell, amb el president de Qatar Sports Investments

BarcelonaEl president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha comparat la nominació dels blaugrana Lionel Messi, Xavi Hernández i Andrés Iniesta per a la Pilota d'Or 2010 amb el Mundial de Clubs de la FIFA conquistat la temporada passada.

En una entrevista a FIFA.com, Rosell reconeix que haver estat campió del món durant aquest any és "com haver estat en la glòria" i ho compara a la Pilota d'Or que Messi, Xavi o Iniesta guanyaran el mes que ve.

"Ens sentim molt orgullosos de tenir tres jugadors que opten al premi i, el que és més important, que els tres siguin del planter barcelonista", ha destacat el president del Barça, que creu que aquesta fita "confirma que la feina que el club va començar fa 30 anys està en la direcció correcta".

El Barcelona cedirà avui mateix la seva corona de campió del món al Mazembe Englebert o a l'Inter de Milà i Rosell recorda la conquesta, amb prou feines fa un any, d'aquell títol: "La seva consecució va ser importantíssima per a nosaltres, perquè va significar el nostre primer triomf en aquesta competició".

El màxim mandatari de l'entitat blaugrana opina que aquell Mundial aconseguit a Abu Dhabi pot haver servit per donar-se a conèixer al Pròxim Orient, "on cada dia hi ha més aficionats del Barça".

stats