BARÇA
Esports Barça 15/11/2011

Rosell: "No és just que nosaltres paguem als jugadors i la UEFA i la FIFA els utilitzin i obtinguin ingressos"

El president del Barça s'ha reunit aquest dimarts amb el Príncep de Qatar, Nasser Al-Attiyah i posteriorment ha donat una xerrada en el marc del congrés Aspire4Sport

Ara
2 min
Sandro Rosell.

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, segueix el seu viatge per Qatar. Si aquest dilluns va condecir una entrevista a la cadena Al Jazeera Sports News, aquest dimarts s'ha reunit amb el Príncep de Qatar, Nasser Al-Attiyah, i ha participat en el congrés internacional Aspire4Sport.

El president del Barça ha parlat sobre les relacions amb al UEFA i la FIFA i ha explicat que creu que aquests dos organismes haurien d'escoltar més els clubs: "No creiem que sigui just que nosaltres paguem els salaris i ells facin servir els nostres jugadors i obtinguin ingressos usant-los. Això és una cosa que ha de ser tractada seriosament", ha manifestat.

El màxim mandatari blaugrana ha fet referència al tema dels horaris quan ha parlat del futur de la Lliga de Campions. "És possible que en el futur vegem un Barça-Manchester, com l'última final de la Lliga de Campions, en dissabte", i a més, ha assegurat:

Durant la seva ponència, Rosell ha explicat que "la unió entre el Barça, la Fundació Qatar i Unicef és una unió de valors" i ha tornat a explicar que l'acord entre la Fundació Qatar i el club blaugrana "va ser aprovat en una assemblea democràtica pel 90% dels socis del Barça".

El president blaugrana ha apuntat que "ser del Barça ho portes a la sang" i ha explicat com encara el club el futur: "Hem de posicionar-nos com el millor club del món, dins i fora del camp". A més, sobre el model de club, Rosell també ha destacat: "Hi ha dues opcions: pagar grans traspassos pels millors jugadors o formar els millors. Nosaltres preferim el segon, per això tenim La Masia".

Sobre l'horari del clàssic contra el Reial Madrid al Bernabéu, Rosell ha afirmat: "Amb el Madrid jugarem a les 10 de la nit. El mercat asiàtic és molt important, però hem de ser respectuosos amb les tradicions pròpies del futbol".

stats