BARÇA
Esports Barça 26/06/2012

Èxits econòmics i més duresa amb la Federació: El balanç de la temporada de Rosell en 10 frases

El president blaugrana ha parlat durant més d'una hora per fer balanç de la darrera temporada, i s'ha mostrat més dur amb els poders de Madrid

Ara
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, ha fet balanç de la temporada

BarcelonaRosell ha fet un discurs de 30 minuts i després ha parlat amb els periodistes. Durant aquesta roda de premsa ha posat l'accent en l'aspecte econòmic i s'ha mostrat més dur amb la RFEF. Ha anunciat un referèndum sobre el futur del Camp Nou i ha parlat sobre Laporta. 10 frases per entendre el discurs del president.

Àrea esportiva:

"Tots els jugadors i la majoria dels aficionats donem suport al Tito. Des de la directiva et donarem tot el que puguem donar. Tenim un model d'èxit, no canviarà la forma de jugar. Ens ho seguirem passant bé. Continua un model"

"Una gran temporada de les seccions. Nosaltres ens seguirem quedant a la pista per retre homenatge a qui guanya. Que serveixi de model a altres" (En referència als jugadors del Madrid de bàsquet)

Àrea econòmica i patrimoni:

"Es va dir que no s'apujaria el preu dels abonaments i així s'ha fet. Deuen ser els més econòmics del mercat europeu. Potser s'haurà de revisar algun dia, però s'ha decidit que per la situació econòmica que tots estem patint, el millor és mantenir els preus una temporada més. Una tercera temporada sense apujar els preus, malgrat que la promesa electoral era no apujar els preus durant dos anys"

"Caldrà remodelar o fer un estadi nou, però ara mateix no podem, com ens passa amb el Palau Blaugrana. Caldrà trobar els diners fora i llavors farem un projecte que es decidirà amb un referèndum amb els socis"

"Presentem uns beneficis d'uns 40 milions d'euros o una mica més. Un rècord històric. Una notícia fantàstica, ja que teníem un deute de 500 milions d'euros bruts en arribar al club. Invertirem tot el superàvit per eixugar deutes. Cal portar-se bé amb els bancs"

Futur i entorn

"Jo votaria Guardiola com a president"

"Si tot va bé, veiem que ho fem bé i tinc forces, em presentaré de nou a les eleccions"

"Cal conviure amb gent que no vol que les coses vagin bé al club. Gent que li agradaria ser al nostre lloc. Dues persones no es discuteixen si un no vol i jo no vull. No m'interessa parlar de les declaracions de Laporta"

Madrid i la RFEF

"No estem gens d'acord amb el fet que quedi sense càstig una agressió al nostre tècnic. No ens agrada. Si finalment passa i no hi ha càstig, veurem amb qui cal parlar. Però no permetrem que quedi sense càstig"

"Estem en contra del funcionament del jutge únic del Comitè de Competició. No pot ser que un sol senyor dicti sentències. Com va passar amb la trepitjada de Pepe a Messi, va ser un escàndol"

stats