Barça
Esports Barça 28/12/2010

Sandro Rosell ha donat avui una conferència a Dubai

El president del Barça ha format part d'una taula rodona amb el seleccionador d’Anglaterra, Fabio Capello, i el director de l’AC Milan, Umberto Gandini

Redacció
1 min
Conferència de Sandro Rosell.

BarcelonaSandro Rosell ha participat avui a Dubai en una conferència sobre les relacions entre els clubs i les federacions nacionals. El president del Barça ha format part d'una taula rodona en el marc de la cinquena Conferència Internacional d’Esport de Dubai organitzada pel Dubai Sports Council (Consell d’Esports de Dubai). Rosell ha compartit aquesta sessió amb el seleccionador d’Anglaterra, Fabio Capello, i el director de l’AC Milan, Umberto Gandini.

Sota el títol “Jugadors dels clubs i dels equips nacionals. Avaluació internacional i assegurança dels jugadors”, Rosell ha recordat als assistents la ”necessitat de tenir bones relacions amb les federacions nacionals”, però alhora ha recordat que “les estadístiques sobre els jugadors després dels partits amb les seleccions demostren que existeixen uns percentatges de lesions inacceptables i s’ha de fer-hi alguna cosa”. Per exemplificar-ho, Rosell ha afegit que “si a un jugador li paguem 100 i l’equip nacional el demana deu dies, és fàcil calcular la part proporcional que la federació corresponent hauria de pagar”.

Rosell, conjuntament amb Gandini, ambdós representats de l’European Clubs Association (ECA), han demanat també a la FIFA una major atenció i una planificació diferent del calendari internacional que sigui sensible a les necessitats tècniques, físiques i econòmiques dels jugadors i dels clubs que els paguen.

El programa d’aquestes conferències, que acabaran aquest dimecres dia 29 de desembre, inclou nou sessions en les quals es tractaran diferents aspectes del futbol professional, a més, compten amb la participació de responsables de diversos organismes futbolístics internacionals, així com amb representants de diversos clubs.

stats