BARÇA
Esports Barça 23/04/2013

Un altre Sant Jordi sense un triomf del Barça a Europa

El Barça no ha pogut guanyar el Leeds, el Reial Madrid, el Manchester United i el Bayern de Munic quan el partit ha coincidit amb la diada de Sant Jordi

Ara
1 min
Franck Ribéry i Leo Messi

BarcelonaEl Barça no té sort quan juga un partit de competició europea el dia de Sant Jordi. En tota la història, els blaugranes no han aconseguit guanyar contra el Leeds, el Reial Madrid, el Manchester United quan els partits han coincidit amb la diada de Sant Jordi. Aquest dimarts doncs, la llista s'ha ampliat amb el Bayern de Munic.

El primer partit va ser la temporada 74/75. Després de guanyar a l'anada per 2-1, els blaugranes van empatar (1-1) al Camp Nou i va caure eliminat a les semifinals de la Copa d'Europa.

La temporada 2001/2002, el rival del dia de Sant Jordi va ser el Reial Madrid. A les semifinals de la Lliga de Campions, el Barça va perdre 0-2 (a la tornada al Bernabéu, el resultat va ser 1-1).

L'últim precedent data del 23 d'abril de 2008. A l'anada de les semifinals de la Champions, el Manchester United va empatar a zero amb el Barça (a la tornada, els anglesos van guanyar 1-0) i els blaugranes també van ser eliminats.

stats