Barça
Esports Barça 13/12/2011

Segon entrenament del Barça al Japó després d'un dia de descans i de turisme per Tòquio

L'entrenament ha sigut de portes obertes i Guardiola ja ha començat a preparar intensament les semifinals de dijous contra l'Al-Sadd qatarià

Ara
1 min
Villa, Fontàs, Piqué i Cuenca durant el segon entrenament en terres japoneses.

BarcelonaEls homes de Pep Guardiola han fet aquesta tarda al Japó –les 10 del matí, hora catalana– la segona sessió preparatòria en terres nipones. L'equip, després de gaudir d'unes 24 hores de descans entre el primer entrenament i el d'aquest dimarts, s'ha exercitat de nou a la Ciutat Esportiva del Yokohama Marinos amb el cap ja centrat únicament en el debut al Mundial de Clubs. L'Al-Sadd, rival dijous a les semifinals, és el primer escull que els blaugranes hauran de superar per tornar a aixecar el títol de millor equip del món.

La sessió, que ha estat oberta als mitjans de comunicació, ha comptat amb la presència dels 23 futbolistes que es troben a Yokohama. Després de l'escalfament i un circuit fisicotècnic, Guardiola ha dividit l'equip en tres grups per fer un partidet en un camp de dimensions més reduïdes que les habituals. Portaven el pitral blau Piqué, Fontàs, Adriano, Xavi, Messi, Pedro i Alexis. Pel que fa al de color taronja, Maxwell, Puyol, Keita, Cuenca, Cesc i Alves. L'equip sense pitral estava format per Abidal, Thiago, Iniesta, Villa, Mascherano i Dos Santos. Sergio Busquets ha actuat de comodí en tots els equips, i els porters Valdés, Pinto i Oier han anat rotant.

stats