Lliga de Campions
Esports Barça 18/03/2011

S'entreveu una altra polèmica: el Barça tindrà un dia més de descans abans del Bernabéu

El sorteig dels emparellaments i les exigències de les televisions han fet que el Barça jugui la tornada de quarts el dimarts 12 d'abril i el Madrid, el dimecres 13

Albert Solé
2 min
José Mourinho animant els seus jugadors durant el partit contra l'Olympique de Lió.

BarcelonaDesprés del sorteig dels quarts de final de la Champions i de saber-se els dies exactes dels partits d'anada i de tornada, pot haver-hi una nova polèmica sobre la taula entre el Barça i el Madrid. Els de Guardiola jugaran el partit d'anada al Camp Nou amb el Xakthar el dimecres 6 d'abril, i la tornada a Donetsk el dimarts 12 d'abril, mentre que el Madrid jugarà l'anada al Bernabéu amb el Tottenham el dimarts 5 d'abril, i la tornada a Londres el dimecres 13 d'abril. Els dos partits de tornada es jugaran just abans que el Barça visiti Madrid en el partit de Lliga, i per tant, els blaugrana tindran un dia més de descans que els blancs, encara que el viatge de tornada de Donetsk és molt més llarg i feixuc que el de Londres. I encara que ho demanessin, el Madrid i el Barça no podrien jugar tots dos el dimarts 12, ja que les televisions exigeixen que aquests dos equips mai juguin el mateix dia i a la mateixa hora, a no ser que s'enfrontin entre ells.

Per tant, després de la reiteració de declaracions del tècnic del Madrid, José Mourinho, dient que al Barça sempre l'afavoreixen amb el calendari perquè tingui més descans que els altres, la polèmica està servida. Les paraules de Mourinho aquesta tarda en roda de premsa són més esperades que mai.

- Quarts de final, anada:

Dimarts 5 d'abril

1. Reial Madrid - Tottenham

4. Inter de Milà - Schalke 04

Dimecres 6 d'abril

2. Chelsea - Manchester United

3. Barcelona - Xakthar Donetsk

- Quarts de final, tornada:

Dimarts 12 d'abril

2. Manchester United - Chelsea

3. Xakthar Donestk - Barcelona

Dimecres 13 d'abril

1. Tottenham - Reial Madrid

4. Schalke 04 - Inter de Milà

- Emparellaments de semifinals (26/27 abril i 3/4 maig):

1. Guanyador 4 - Guanyador 2

2. Guanyador 1 - Guanyador 3

- Final (28 maig estadi de Wembley)

Guanyador semifinal 2 - Guanyador semifinal 1

stats