Barça
Esports Barça 16/09/2012

Sergio Busquets: "No sé què li pot passar al Madrid, no estic allà"

El migcampista s'ha felicitat per haver guanyat a Getafe i a Pamplona, dos camps on van perdre la temporada passada, però recorda que "encara queda molta Lliga"

Ara
1 min
Sergio Busquets, durant el partit contra el Getafe

BarcelonaSergio Busquets ha parlat aquest diumenge després del triomf del Barça a Getafe i de la derrota del Madrid a Sevilla, un fet que deixa els blancs a vuit punts dels blaugranes.

De fet, aquest ha estat un dels temes centrals de la conferència de premsa que ha fet després de l'entrenament a Sant Joan Despí. "No sé què li passa al Madrid, jo no estic allà", ha comentat el migcampista, que ha tirat pilotes fora respecte a la situació dels blancs. "Nosaltres hem de mirar per nosaltres mateixos, queda molta lliga per endavant i això tot just acaba de començar", ha afegit.

Respecte al triomf a Getafe (aquest dissabte) i a Pamplona (ara fa dues jornades), el de Badia del Vallès s'ha mostrat satisfet per haver aconseguit els tres punts en dos camps on, la temporada passada, el Barça va caure derrotat. " Que guanyem on vam perdre l'any passat és indicatiu, però cada Lliga és diferent", ha dit Busquets amb prudència.

El futbolista també s'ha fet ressò de la reaparició de Thiago Alcántara, que va tornar a ser titular després de tres mesos i mig fora dels terrenys de joc per lesió. "És un jugador molt important, té molta qualitat. L'havíem trobat a faltar", ha conclòs.

stats