Barça
Esports Barça 24/04/2011

Sergio Busquets: "El Reial Madrid és el pitjor rival que ens podia tocar"

El migcampista del Barça ha admès que "a dia d'avui" el Reial Madrid és "el pitjor rival" que podia tocar als blaugrana en la Lliga de Campions"

Efe
1 min

BarcelonaEl migcampista Sergio Busquets, jugador del Barcelona, ha admès que "a dia d'avui", el Reial Madrid és "el pitjor rival" que podia tocar als blaugrana en la Lliga de Campions, a causa de la qualitat de l'equip i al coneixement que tenen del joc dels catalans.

Busquets ha dit, en roda de premsa, que el Reial Madrid té "grans jugadors", així com "un gran entrenador", i ha recordat "la gran rivalitat" existent entre tots dos equips. "Són partits igualats i els dos últims s'han decidit per detalls. Crec que seguirà igual", ha indicat.

El barcelonista, que ahir no va lluir al millor nivell davant l'Osasuna, no creu que el seu equip tingui més opcions en una eliminatòria, com la que afrontarà a partir del dimecres davant el Reial Madrid, que en una final, com la de la Copa del Rei.

"Tenim les mateixes opcions. Seran partits molt disputats i haurem d'estar molt concentrats. Costarà moltíssim i es decidirà per accions puntuals", ha dit Busquets, que no ha volgut opinar sobre els canvis tàctics imposats últimament per José Mourinho i la nova demarcació de Pepe: "Nosaltres ens preocupem del nostre futbol".

stats