BARÇA
Esports Barça 07/05/2011

El Barça farà minuts de silenci en tots els seus partits del cap de setmana

Severiano Ballesteros era un gran seguidor blaugrana i fins i tot va viure en directe a Wembley la final de la Lliga de Campions de 1992

Efe
1 min
Severiano Ballesteros durant una conferència donada l'octubre de 2010.

BarcelonaEl Barcelona ha anunciat que es guardarà un minut de silenci en tots els partits que els seus diferents equips jugaran aquest cap de setmana, entre ells el del primer equip contra l'Espanyol, en memòria del golfista Severiano Ballesteros, il·lustre seguidor de l'entitat blaugrana mort avui a casa seva de Pedreña (Santander) als 54 anys.

El golfista càntabre era un gran seguidor barcelonista i fins i tot va estar present a la final de Wembley de 1992, quan el Barcelona va guanyar la seva primera Lliga de Campions.

El president barcelonista Sandro Rosell ha dit, en unes declaracions difoses per l'entitat blaugrana, que la mort de Ballesteros és una notícia que "entristeix molt" als aficionats barcelonistes. "Ens ha deixat un ésser humà, una de les grans figures de la història de l'esport mundial i els culers ho sentim especialment perquè Severiano Ballesteros era un culer il·lustre i un ambaixador del Barça a tot el món", ha assegurat.

Ballesteros havia participat en algun acte benèfic organitzat pel club blaugrana. Per exemple el 1999 va prendre part en un curiós repte que es va desenvolupar al Camp Nou, quan amb motiu de la disputa d'un partit benèfic contra les drogues va llançar nou pilotes de porteria a porteria i va aconseguir batre dues vegades Andoni Zubizarreta, que defensava simbòlicament la meta.

stats