Barça
Esports Barça 23/02/2013

El Sevilla posa a prova la fortalesa del Barça després del 'cop' europeu

Els blaugranes, líders indiscutibles a la Lliga, afronten el partit després de l'ensopegada a Milà i abans de la tornada de semifinals de Copa contra el Reial Madrid

Efe
3 min
Alves, Messi i Alba, fan estiraments durant un entrenament del Barça

BarcelonaEl FC Barcelona haurà de reforçar l'ànim després del cop a Milà a la Lliga de Campions per no perdre vigor a la Lliga, davant el partit d'aquest dimarts al Camp Nou, on, a les 22.00 h i amb un fred intens que s'espera per a la cita, rebrà un Sevilla que ha guanyat tres dels últims quatre partits de Lliga (22 h, C+).

Líder indiscutible en el campionat, l'equip català ha canalitzat la setmana més decisiva fins ara amb el peu canviat, després de la derrota per 2-0 a Milà i amb els dubtes que han aparegut en molts sectors sobre els dos compromisos que haurà d'afrontar contra el Madrid la setmana que ve −Copa i Lliga.

Ara al Barça li toca la Lliga, torneig en el qual s'ha sentit molt còmode i realitzat, especialment al seu estadi, on més i millor ha expressat el seu futbol.

Recuperat ja Xavi, i a falta de saber si Villa i Adriano reben l'alta mèdica −el lateral Eric Abidal ha rebut l'alta mèdica, encara que no esportiva− després de l'entrenament de la tarda, el conjunt blaugrana tornarà a tenir el seu centre del camp complet, amb el qual poder fer alguna rotació amb vista als compromisos que se li amunteguen.

D'aquesta manera, el camerunès Song és molt probable que torni a la titularitat, mentre, endavant, tant Villa, si té l'alta, com Alexis podrien optar per estar a l'onze de gala.

En el partit al Sánchez Pizjuán, el Barça va guanyar en un agònic final (2-3), ja que fins al minut 84 perdia per 2-1, mentre que la temporada anterior al Camp Nou tots dos van signar un empat. De fet, en les últimes deu visites a l'estadi blaugrana, el Sevilla ha arrencat una victòria i dos empats i el Barça s'ha emportat la victòria en set ocasions.

El partit de demà al Camp Nou s'espera que sigui un dels més freds de la temporada a Barcelona, ja que el termòmetre estarà tocant els zero graus, amb riscos de precipitació.

El Sevilla vol posar a prova la fortalesa al Camp Nou del Barça, líder incontestable de la primera divisió, després del 'cop' (2-0) davant el Milan.

El bon moment a la Lliga de l'equip dirigit per Unai Emery, amb els triomfs davant el Granada, el Rayo i el Deportivo, i l'empat amb el Getafe, només "entelats" amb el 4-1 amb el Reial Madrid, és el principal argument dels sevillistes per afrontar el xoc en el feu barceloní.

A més, el Sevilla pretén aprofitar la possible baixada anímica del Barça després del dos-zero a Milà i el fet que en la ment dels barcelonistes estigui més posada en el xoc de tornada de semifinal de la Copa del Rei contra el Reial Madrid.

En contra dels andalusos hi ha les estadístiques amb el conjunt blaugrana, ja que en els 68 enfrontaments, fins ara, a la Ciutat Comtal, el saldo és netament favorable als locals amb 51 victòries, 11 empats −l'últim, la passada campanya, a zero− i sols sis derrotes, la més recent, en la temporada 2002-03 per zero a tres.

Per a aquest partit, Unai Emery podria presentar alguna novetat en la formació sevillista, com els casos del defensa central Botía, que ocuparia el lloc del sancionat Spahic, i el lateral esquerrà Alberto Moreno, que pugna amb Fernando Navarro, que no podrà jugar la Copa, també per sanció.

Altres jugadors que han solucionat els seus problemes són Kondogbia −un esquinç de turmell− i Campanya −molèsties musculars−, però que podrien estar a disposició d'Emery, mentre que no hi haurà el porter Andrés Palop i el defensa Cicinho.

stats