Barça

El Sevilla reconeix que el traspàs de Rakitic es tancarà "a curt termini"

José Maria Cruz, director general del club andalús, ho ha dit aquest dilluns després de l'assemblea general extraordinària de la LFP

El director general del Sevilla, José María Cruz, ha afirmat aquest dilluns que el traspàs del futbolista croat Ivan Rakitic pot tancar-se "a curt termini" i que les informacions aparegudes als mitjans de comunicació sobre una possible venda al Barça són "força properes a la realitat", segons ha dit després de l'assemblea general extraordinària de la Lliga de Futbol Professional (LFP).

"D'aquest tema no en puc comentar qüestions internes però les coses que han sortit publicades a la premsa s'acosten bastant a la realitat. Possiblement sigui una operació que es pugui tancar a curt termini", ha dit Cruz en sortir de la reunió. Pel directiu, reconèixer que la venda de Rakitic és a prop no significa "donar-lo per perdut".

"No es tracta de donar-lo per perdut, es tracta d'assimilar que en el món del futbol es produeixen constantment moviments de jugadors i al final, si totes les parts estan satisfetes, no hi ha res més a dir", ha explicat. "Hi haurà qui li sembli que és un bon negoci, hi haurà qui li sembli que és dolent. Això és opinable, que cadascú tingui la llibertat per decidir què li sembla l'operació", ha afegit.

Més continguts de