COPA D'ÀFRICA
Esports Barça 08/10/2011

Mali jugarà la Copa d'Àfrica i Keita es perdrà partits amb el Barça

La selecció de futbol de Mali s'ha classificat per a la propera fase final de la Copa de Nacions de l'Àfrica, amb Seydou Keita a la gespa.

Toni Padilla
1 min
Kante i Seydou Keita, celebrant un gol de Mali

BarcelonaKeita portava uns mesos sense jugar amb la seva selecció, però ha decidit fer les paus amb el tècnic, el francès Alain Giresse, i ha tornat just a temps per jugar el partit d'avui al camp de Libèria. Mali ha empatat 2-2, resultat que els classifica ja que Zimbabwe no ha aconseguit imposar-se al camp de Cap Verd.

Mali doncs, jugarà la Copa el proper 2012. La Copa es juga a Gabon i Guinea Equatorial del 21 de gener al 12 de febrer, fet que deixarà a Guardiola sense el jugador malià durant els partits de lliga davant del Màlaga i el Vila-real (els dos fora de casa). En funció de l'èxit de Mali, Guardiola es quedaria més partits sense Seydou Keita. Concretament, els partit amb la Reial Societat i l'Osasuna es juguen durant els dies en què es disputen els quarts de final, les semifinals i la final.

La fase final de la Copa d'Àfrica tindrà absències importants, ja que seleccions com Camerun, Egipte, Sud-àfrica o Nigèria han quedat eliminades. Fins ara, s'han classificat Mali, Guinea (botxí ahir de Nigèria a casa seva, partit que va acabar amb aldarulls a la graderia), Zambia, Líbia, Senegal, Burkina Faso, Níger, Tunísia, Costa d'Ivori, Angola, Ghana i Botswana, a més dels amfitrions, Gabon i Guinea Equatorial.

stats