BARÇA
Esports Barça 26/08/2012

Alex Song acusa l'Arsenal de calúmnies

El jugador diu al diari 'The Sun' que el club anglès li donava llargues quan volia parlar de la renovació i lamenta que algú de l'Arsenal digués que ell que tenia una mala actitud durant els entrenaments

Ara
2 min
Alex Song, durant un entrenament amb el Barça / FCBARCELONA.CAT

LondresAlex Song ha assegurat aquest diumenge al diari anglès 'The Sun' que l'Arsenal li donava llargues quan ell volia parlar de la renovació i lamenta que algú del club anglès digués que ell tenia una mala actitud durant els entrenaments.

"Cada cop que intentava parlar amb el club sobre la renovació, em donaven llargues. Jo volia un nou contracte de cinc anys... i he acabat al Barça", ha dit Song, que ha apuntat que feia vuit mesos que intentava reunir-se amb els dirigents de l'Arsenal per allargar el seu contracte. "Em deien que em quedaven tres anys de contracte. Jo no volia parlar de diners, només allargar la meva carrera al club que estimava. I llavors va aparèixer el Barça i va venir a per mi. De sobte, em volia fitxar el millor club del món i m'oferia un contracte de cinc anys", relata Song, que afegeix: "Si el millor club del món reconeix el teu talent és perquè ho estàs fent bé. Si l'Arsenal pensava que jo no donava el cent per cent en els entrenaments potser això volia dir que no entenien el que estava oferint al camp i per això no volien parlar de la renovació".

I és que el jugador lamenta les acusacions que des del club es van fer sobre la seva actitud durant els entrenaments: "Fonts del club, com deien els diaris, asseguraven que jo tenia una mala actitud i que arribava tard constantment als entrenaments. Em vaig enfadar molt. Aquestes acusacions fan mal, van ser una calúmnia", afirma Song al diari anglès. "Em desesperava quan llegia aquestes coses. Estava sorprès i decebut. Jo només volia seguir al club", conclou el migcampista camerunès.

stats