Barça
Esports Barça 17/07/2012

La Supercopa d'Espanya es disputarà el 23 i 29 d'agost a les 22.30 h

La UEFA ha demanat a la Federació Espanyola que canviï la data del partit de tornada, previst inicialment per al 30, per no coincidir amb la gala europea de Mònaco

Ara
1 min
A la venda les entrades per al Barça-Madrid de Supercopa

BarcelonaCanvi de dates a la Supercopa d'Espanya. La Federació Espanyola ha informat que el partit de tornada al Bernabéu es disputarà, finalment, el dimecres 29. I que tots dos enfrontaments entre Barça i Madrid es jugaran a 2/4 d'11 de la nit.

En un comunicat publicat al web de la RFEF, s'explica que "la UEFA ha sol·licitat a la Federació Espanyola de Futbol el canvi de data del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, previst inicialment per al 30 d'agost, per al dia 29, per tal que no coincideixi amb la gala que el màxim organisme del futbol europeu celebra a Mònaco el 30 d'agost d'enguany i en la qual, entre altres esdeveniments, s'atorga el guardó al millor jugador de la UEFA a Europa". Un guardó en què, afegeix la RFEF, "hi ha nomenats sis jugadors de la selecció espanyola (de Barça i Madrid) que es va proclamar recentment campiona d'Europa".

D'aquesta manera, el partit d'anada es disputarà el dijous 23 d'agost al Camp Nou a les 22.30 h. I la tornada serà el dimecres 29 també a les 22.30 h.

stats