FUTBOL SALA
Esports Barça 03/09/2011

El Barça Alusport s'exhibeix i disputarà la final de la Supercopa (7-2)

Els de Marc Carmona superen ElPozo Múrcia amb més facilitat de la prevista gràcies als gols de Torras, Ari, Lin i Wilde

David R. Jover
2 min
Javi Rodríguez, durant el partit d'ahir al Palau.

BarcelonaPrimer objectiu aconseguit: assolir la final de la Supercopa d’Espanya. El Barça Alusport jugarà, aquest diumenge a partir de les 19 hores, la final de la Supercopa davant el guanyador del Carnicer-Inter.

Per poder-hi ser el Barça ha superat aquest dissabte ElPozo, que tot i plantar cara als minuts inicials no ha pogut contrarestar la qualitat dels catalans. Els gols de Torras, Ari (2), Lin (2) i Wilde (2) han estat suficients per doblegar el conjunt murcià, que es troba actualment en una reconstrucció total després d’haver estat un dels dominadors de la Lliga els darrers anys.

Domini total

I és que tot i portar una setmana menys de preparació que el seu rival, el Barça no ho ha notat gens. La qualitat i la diferència de banqueta dels dos equips ha estat una de les claus, ja que quan Carmona ha situat la seva segona unitat a pista, aquesta ha passat per sobre de la d'ElPozo, més justa i sense tan recorregut. Al descans, els catalans ja vencien per 3-1.

Sentència després del descans

El Barça ha sortit a per totes des del vestidor. Amb el 3-1 al marcador els blaugrana no s’han relaxat i primer Lin i després Wilde han sentenciat un partit que només ha tingut vint-i-cinc minuts d’història. El 5-1 ha deixat molt tocat el conjunt del brasiler Duda, que sap que haurà de fer molta feina per conjuntar un equip gairebé nou.

A la desesperada

A falta de deu minuts Duda ha posat Miguelín com a porter-jugador per així disposar de cinc homes en atac. Tot i així el Barça ha sabut defensar-se bé i no s’ha deixat intimidar pels murcians, que tan sols han pogut marcar un gol, el 5-2, a falta de vuit minuts mitjançant Adri. Però, com acostuma a passar, els espais deixats per ElPozo han servit per què Ari Santos, des de la seva pista, anotés el 6-2. Wilde, per arrodonir, ha marcat el 7-2 al 38' del partit.

Fitxa tècnica

7- FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Lin, Saad i Fernandao -cinc inicial- Ari Santos, Gabriel, Lozano, Wilde, Javi Rodríguez, Tolrà.

2- ElPozo Múrcia: Rafa, Kike, Dani Salgado, Miguelin i Esquerdinha -cinc inicial- De Bail, Adri, Álex, Saúl, Bebe.

Gols: 1-0 Torras (1’), 1-1 Esquerdinha (7’), 2-1 Ari Santos (9’), 3-1 Lin (14’), 4-1 Lin (21’), 5-1 Wilde (24’), 5-2 Adri (32’), 6-2 Ari Santos (34’), 7-2 Wilde (38')

stats