Futbol
Esports Barça 14/08/2013

Tello debuta i destaca en la victòria de la selecció espanyola a l'Equador (0-2)

El blaugrana ha jugat tot el partit. També han sigut titulars Iniesta i Jordi Alba, que també ha completat els 90 minuts

BarcelonaLa selecció espanyola ha guanyat per 0-2 a l'Equador a l'estadi Monumental Romero de Guayaquil. Un gol de Negredo ha encarrilat un triomf que Cazorla ha rematat al segon temps. El combinat de Vicente del Bosque ha experimentat amb l'alineació i el blaugrana Cristian Tello ha debutat, i ho ha fet de titular. També han jugat d'inici Jordi Alba i Andrés Iniesta.

L'extrem blaugrana, de fet, no només ha debutat sinó que ha tingut un paper destacat. Ell ha sigut el punxó amb què Del Bosque ha volgut afegir profunditat i atreviment a 'la roja'. Al minut 26, Negredo ha fet el 0-1 després d'una bona acció de Cazorla, que ha assistit a l'ex del Sevilla perquè rematés d'esperó.

Del Bosque ha mogut l'equip al descans. Iniesta ha cedit el seu lloc a Thiago. Valdés ha entrat al minut 49 per Casillas, mentre que Jordi Alba ha disputat tots els minuts. Un dels millors del partit, Cazorla, ha arrodonit la seva bona actuació amb el 0-2, després d'un xut ajustat amb cama dreta.