Barça

Ter Stegen exigeix jugar més minuts

El futbolista i el seu agent s'han reunit a les oficines del club amb la cúpula esportiva per exigir un protagonisme superior

Després de dos anys jugant la Copa i la Champions però sent suplent a la Lliga, el porter Marc-André ter Stegen considera que ha arribat l’hora de tenir més minuts al Barça. El futbolista i el seu agent es van reunir a les oficines del club amb la cúpula esportiva de l’entitat per exigir un protagonisme superior al que ha tingut fins ara. La resposta del Barça va ser clara: d’entrada, que les decisions sobre qui ha de jugar o qui no les pren exclusivament l’entrenador, i després que el futbolista és intransferible i si vol abandonar el club haurà de pagar la clàusula de rescissió.

Ter Stegen i el seu agent van posar sobre la taula algunes propostes d’altres clubs per canviar d’aires. Equips que li garanteixen la titularitat indiscutible a un porter jove -24 anys-, internacional amb Alemanya i que ja té al seu palmarès una Champions. Però el Barça no vol ni sentir a parlar d’una sortida del jugador, almenys negociada. L’àrea esportiva, coordinada amb Luis Enrique, considera que no pot prescindir voluntàriament del futbolista, ni per la seva qualitat ni perquè és un jugador de futur. “L’entrenador té dos porters de màxim nivell [Bravo i Ter Stegen], la qual cosa suposa una competència altíssima per jugar. I des del seu punt de vista això és el que més li convé a l’equip”, argumenten des dels despatxos del Camp Nou.

A Luis Enrique li toca resoldre la situació sense que es generi un conflicte al vestidor. Per ara, el tècnic considera que si ha sabut gestionar-la en els dos últims anys també ho podrà fer ara. L’any passat Ter Stegen va jugar les Supercopes d’Espanya i d’Europa, la Copa i la Champions. En canvi, Bravo es va quedar amb la Lliga i el Mundial de Clubs. La incògnita és saber què decidirà aquesta temporada un entrenador que sempre ha defensat “moure’s per paràmetres poc convencionals”.

Més continguts de