BARÇA

Ter Stegen: "Al Barça he hagut de canviar el meu estil de joc"

El jugador alemany explica en una entrevista amb la UEFA que és difícil "estar dins i fora" sense una continuïtat en les alineacions de l'equip

El porter del Barça Marc André Ter Stegen ha assegurat en una entrevista concedida al  portal web de la UEFA que ha hagut de "canviar l'estil de joc" després de la seva "arribada al Barça". El porter alemany ha explicat que el conjunt català té un estic de joc diferent al que estava acostumat i que s'ha hagut d'adaptar lleugerament.

El porter també ha valorat la situació dolça que viu l'equip. "Hem progressat des de l'inici de la temporada. Vam tenir una arrencada complicada, però hem anat agafant consistència i millorant en el joc". En aquest sentit, Ter Stegen ha explicat també que la "posició" en la que es troba l'equip és ideal i que el Barça no podria "estar millor". De totes maneres, conscient que encara no s'ha guanyat res afirma que s'ha d'arribar així "al final".

El porter ha parlat també sobre la seva primera temporada al club català i la situació en la que es troba, en plena competència amb Claudio Bravo: "És complicat per a mi estar dins i fora de l'equip", ha explicat l'alemany. De totes maneres reconeix que això "és part del joc" i que el fa feliç "jugar la Lliga de Campions".

Més continguts de