Barça
Esports Barça 28/02/2012

Thiago Alcántara i Josep Pérez, dos joves i el mateix atreviment

Un té 20 anys i juga a futbol. L'altre, 17 i practica el bàsquet. Els dos jugadors del Barça comparteixen, en canvi, un tret que els diferencia de la resta d'esportistes

àlex Gozalbo
1 min
Josep Pérez, contra el Mad-Croc Fuenlabrada

BarcelonaThiago Alcántara té 20 anys i juga a futbol. Josep Pérez, 17 i practica el bàsquet. Els dos jugadors del Barça comparteixen, en canvi, un tret que els diferencia de la resta d'esportistes; el seu atreviment.

"Josep Pérez s'està entrenant bé i és com Thiago al futbol, que mai s'arruga. Tenim moltes esperances posades en ell, però hem de tenir paciència", explica Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal. El tècnic proposa la mateixa recepta per al base que Pep Guardiola per al migcampista. "Com diuen a Itàlia, hem d'anar 'piano', 'piano' amb Thiago", explica el màxim responsable del Barça de futbol.

L'arribada de Cesc al Barça de futbol va obrir el debat sobre una possible cessió o venda de Thiago, però Pep Guardiola sempre va tenir clar que hi hauria minuts per a tots. Tot i que el paper de Josep Pérez encara és un altre, Xavi Pascual també descarta un préstec: "El que necessita és seguir aquí, no visualitzo la seva marxa", opina.

stats