BARÇA
Esports Barça 21/03/2012

Thiago: "Alguns van veure a Pelé, altres a Maradona...i jo diré que vaig veure a Messi"

Un jugador de la Masia, Thiago Alcantara, ha parlat en roda de premsa el dia després del rècord de gols de Messi

Ara
1 min

BarcelonaThiago ha parlat molt de Messi, de qui ha dit que "el que fa amb 24 anys no té paraules per explicar-ho. No he vist altres jugadors d'altres èpoques, però crec que és el millor de tots els temps. A veure que pot guanyar amb la selecció, segur que farà coses grans. A cada país es valoren coses diferents, però és el millor". De fet, Thiago ha afirmat que "alguns diuen que van veure Pelé, altres Maradona...jo he vist jugar a Messi". El migcampista ha comentat amb humor com "a vegades li dones la pilota i et quedes quiet esperant que faci alguna cosa. No està bé ja que cal seguir la jugada, però amb ell passa".

Sobre la seva temporada, el fill de Mazinho ha dit que "el somni de tot jugador de la Masia és gaudir de fitxa del primer equip. Fins ara he gaudit de més minuts dels que hauria pogut imaginar a l'inici de temporada, i després de la lesió mantinc la mateix alegria".

Sobre la possibilitat de guanyar la lliga, Thiago admet que "el darrer que s'acaba és l'esperança. Volem guanyar la lliga, però ens cal pensar en els nostres partits ja que serà difícil. Cal guanyar-ho tot i saber que no depenem de nosaltres". L'internacional tampoc ha volgut parlat dels àrbitres, en afirmar que "són decisions dels àrbitres, cal respectar-les. Ens queixem de les ocasions que fallem nosaltres. Jo en fallo. No puc queixar-me de les decisions dels altres si jo també estic fallant".

stats