Barça
Esports Barça 17/01/2013

Thiago: "Cometre una errada així et fa sentir malament pels companys"

El migcampista blaugrana reconeix que la pèrdua de pilota que va provocar el gol d'Iturra contra el Màlaga el va afectar, però tot i el 2-2 de l'anada es mostra confiat que l'equip superarà l'eliminatòria

Natalia Arroyo
2 min
Iturra roba una pilota a Thiago en l'acció del 0-1 contra el Màlaga

Sant Joan DespíÉs només una errada. Un detall després de vint minuts boníssims. D'una vaselina que gairebé es converteix en l'1-0. Però aquesta errada va significar el 0-1 i Thiago reconeix que el va afectar anímicament sobre la gespa. "Portàvem dos dies preparant el partit i una errada com aquesta fa mal pel sacrifici dels teus companys, perquè, de cop, per un detall espatlles una mitja hora que estava sent molt bona. Et sents malament i durant el partit hi vas pensant", ha comentat.

El migcampista blaugrana ha assegurat en roda de premsa que, malgrat que el 2-2 és un resultat incòmode pel valor doble dels gols fora de casa, l'equip té "confiança de poder superar l'eliminatòria" contra el Màlaga. Preguntat per si l'empat, a la llarga, serà positiu perquè l'equip no es relaxi, Thiago ha estat contundent: "Mai va bé fer un pas enrere. Portàvem una ratxa molt bona. Que puguem empatar i, fins i tot, perdre algun partit, són situacions del joc que poden passar, i ho sabem. Guanyar-ho tot és impossible".

Sobre el fitxatge de Guardiola pel Bayern Munic, Thiago ha assegurat que és una "molt bona notícia que un entrenador i una persona com el Pep torni al món del futbol", i avisa que serà una gran oportunitat per als jugadors més joves del futbol base bavarès, per la confiança que Guardiola sempre té en el planter.

Sovint es qüestiona l'estil barroc de Thiago en determinades situacions de joc. L'errada contra el Màlaga va reobrir unes crítiques que no preocupen el blaugrana: "Jo he arribat fins aquí per la meva manera de jugar. No he de canviar el meu estil per res i per ningú, diguin el que diguin, perquè aquest estil és el que m'ha portat al millor equip del món".

Sobre el debat creat amb Alexis per la seva poca punteria en els últims partits, Thiago ha deixat clar que "no se li pot retreure res", al xilè, perquè "corre moltíssim i ajuda a defensar molts metres".

stats