Barça
Esports Barça 09/08/2011

Thiago: "Sóc qui sóc per Espanya"

El jugador brasiler ha comentat des de la concentració de la selecció espanyola a Bari que és "un orgull enorme" ser allà i que "mai" s'ha plantejat competir amb el Brasil

Efe
1 min
Europeu Sub-21

Bari (Itàlia)El migcampista del Barça ha deixat clar que la seva única intenció és jugar amb la selecció espanyola, i ha comentat aquest dimarts que "mai" ha pensat a fer-ho amb el Brasil.

"Hi havia l'opció de jugar amb el Brasil, per les arrels, els costums familiars i les meves visites a l'estiu, però mai ho he pensat. Sóc a Espanya des que tenia tres anys, he après a llegir, m'he desenvolupat i sóc qui sóc per Espanya. Els ho dec tot i intentaré ajudar al camp", ha assegurat en roda de premsa.

També ha assegurat que sempre estarà present per quan el seleccionador espanyol, Vicente Del Bosque, el necessiti: "Seria una bogeria venir a aquesta convocatòria i no a la següent. Seré a totes les convocatòries en què l'entrenador vulgui comptar amb mi".

Thiago Alcántara debutarà amb la selecció absoluta a Bari, que és la seva ciutat natal, i ha comentat que: "És tota una coincidència que pugui debutar on vaig néixer. És un orgull enorme per a mi ser aquí, i gaudeixo cada minut".

El jugador blaugrana s'ha mostrat humil davant el seu possible debut, i ha assegurat que: "Vull formar part d'aquest equip, simplement; no hi ha un rol que hagi de desenvolupar, aportaré el que l'entrenador em demani", i ha afirmat que: "Mai em vaig imaginar que podria venir a aquesta selecció campiona del món integrada per jugadors que porten molts anys junts".

stats