Barça
Esports Barça 31/05/2012

La participació de Thiago als Jocs Olímpics encara no és segura, segons els doctors Cugat i Pruna

Cesc va tenir una recaiguda però tot apunta que estarà llest per a l'Eurocopa. Fontàs evoluciona molt favorablement i Alves espera estar a punt per jugar amb Brasil

Ara
1 min
Thiago Alcántara, al Ciutat de València

BarcelonaEls doctors Cugat i Pruna han fet un repàs dels lesionats blaugranes.

Thiago haurà de fer treballs específics per tal de recuperar-se a temps per participar als Jocs Olímpics. Malgrat les ganes del jugador els doctors li han aconsellat de no participar-hi si la lesió no està recuperada del tot.

Sobre Cesc han comentat que el blaugrana va tenir una petita recaiguda però que tot apunta que estarà preparat per jugar a l'Eurocopa. Els doctors han assegurat que "li queda molt de marge" fins que arribi el moment de jugar.

Ara tocarà fer un control i una gestió exhaustius de la lesió per evitar una ruptura. "En el cas que es trenques estaríem parlant de dos mesos de baixa" comenten.

Fontàs s'està recuperant molt favorablement de la seva lesió. Alves haurà de passar aquest dimarts per un control i si tot està bé li donaran permís per viatjar a Brasil, on els fisios d'allà faran el seguiment oportú.

Per altra banda, de David Villa han comentat que creien encertada la seva decisió de no participar a l'Eurocopa si el mateix jugador no se sentia preparat. "Així és millor perquè tindrà més temps per preparar-se a l'estiu".

stats