MIC
Esports Barça 28/03/2013

Thiago Alcántara, Marc Muniesa, Marc Bartra i Gerard Deulofeu es deixen veure al MIC

Els quatre jugadors del Barça han seguit aquest dijous la jornada del torneig internacional de futbol base

Ara
1 min

BarcelonaThiago Alcántara, Marc Muniesa, Marc Bartra i Gerard Deulofeu, jugadors del Barça, han seguit aquest dijous la jornada del MIC (Mediterranean International Cup), el torneig internacional de futbol base que aquest divendres inicia la fase final, un cop tancada la fase classificatòria.

Thiago Alcántara ha fet el xut d'honor del partit entre el FC Barcelona i el Puerto Cabello de Veneçuela de categoria cadet, que s'ha disputat aquesta tarda a l'estadi de Palafrugell. El jugador s'ha acostat a l'estadi per desitjar sort als jugadors blaugranes cadets, que s'han imposat per 3-0 a l'equip veneçolà. El partit entre el Barça i el Puerto Cabello formava part de la jornada internacional de futbol que s'ha disputat a Palafrugell i en la qual també s'han enfrontat el Palafrugell contra l'Espanyol, el Reial Madrid con el Kvif i el Racing Sarrià contra el Porto.

A més de Thiago Alcántara, també han visitat el MIC Marc Bartra i Marc Muniesa, que han seguit al camp de Lloret de Mar el partit entre el FC TRP japonès i el Club Futbol Lloret, on juga el germà de Marc Muniesa, Jan.

Gerard Deulofeu també ha visitat el MIC i ha seguit els últims minuts del partit entre el Farners i el Vila-real al camp de Santa Coloma de Farners.

Després de la jornada d'aquest dijous, la 13a edició del torneig internacional de futbol base MIC encara a partir d'aquest divendres la fase final de les categories juvenil, cadet, infantil, aleví futbol 7 i aleví futbol 11.

stats