Barça
Esports Barça 24/07/2012

Tito Vilanova: "Si hagués sabut que Alves estava molest, l'hauria trucat"

Pel tècnic del Barça "no hi ha debat" perquè el brasiler "és el millor lateral dret del món". Sobre la baixa de Messi, assegura que li sap greu per la gent d'Hamburg però "es correria un risc"

Ara
1 min
Tito Vilanova parla amb l'entrenador de porters, Josep Ramon De la Fuente

BarcelonaTito Vilanova ha comparegut en roda de premsa a Hamburg abans de debutar en el primer amistós de pretemporada. "Em sap molt de greu per la gent d'Hamburg que no puguin veure jugar Messi, però es correria un risc", ha comentat l'entrenador del Barça sobre la lesió de l'argentí.

Preguntat per Alves, molest pels rumors de la seva possible sortida aquest estiu, Vilanova ha dit que per ell "mai hi ha hagut debat" perquè el brasiler "és el millor lateral dret del món". I ha afegit: "Si hagués sabut que ell tindria aquesta sensació, hauria agafat el telèfon i l'hauria trucat. El pròxim cop, ho faré".

En relació al fitxatge de Javi Martínez, ha repetit el que va dir fa uns dies sobre el perfil de futbolista que vol a la plantilla: "Busquem jugadors que puguin jugar de central o pivot i n'hi ha 40 o 50 a Europa, n'hi ha moltíssims".

Vilanova també ha reconegut que està "molt tranquil" i no li preocupen les comparacions amb Guardiola. "Mai és fàcil passar de segon entrenador a primer, però tinc un cert avantatge perquè he tingut una relació [amb els jugadors] com de primer".

També ha volgut tenir un record pels greus incendis a l'Empordà. "Com a empordanès que sóc, sento molt el que està passant. Vull agrair a tothom que està treballant per apagar el foc".

stats