Barça
Esports Barça 16/02/2011

Tito Vilanova: “No firmo l'empat contra l'Arsenal”

El segon entrenador diu que l'equip ha de ser més agressiu que l'any passat per evitar que l'Arsenal marqui, i creu "vital" aconseguir, com a mínim, un gol

Redaccióq
1 min
Tito Vilanova, segon entrenador del Barça

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, refusa el rol de favorit dels blaugranes en el partit d'aquest dimecres al camp de l'Arsenal, i assegura que serà un enfrontament “molt igualat contra un equip de nivell”. Tot i això, és ambiciós i diu que "no firmo l'empat"; i que "és vital aconseguir, com a mínim, un gol".

En una entrevista a BarçaTV, Vilanova ha volgut fugir de les comparacions amb l'exhibició de futbol de l'any passat al camp anglès, i ha assegurat que el d'aquest vespre serà “un partit molt igualat. Tothom dóna el Barça com a favorit, però davant d'equips del nivell de l'Arsenal ni serà fàcil ni som favorits”. Tot i això, el tècnic sí que recorda el partit de la temporada passada. Ho fa per treure'n una lliçó de cara al d'aquest dimecres: jugar amb més agressivitat per dominar el partit els 90 minuts i evitar que els anglesos puguin marcar.

Sobre el partit, Vilanova preveu que l'Arsenal jugui amb el seu estil de sempre: “Ells sempre juguen a l’atac, amb jugadors ben dotats tècnicament, amb molt gol. Crec que hem d’estar preparats per a això”.

D'altra banda, considera que l'objectiu del Barça ha de ser “repetir el mateix nivell de joc i d'actitud” de la temporada passada. Per aquest motiu assegura que “no firmo l'empat”, i considera “vital marcar un gol”. Una fita que tan sols pot aconseguir-se “jugant com sempre, a l'atac i buscant la porteria des del primer minut”.

stats