Barça
Esports Barça 05/03/2011

Vilanova: “No és fàcil jugar amb un equip que té tants jugadors a l'àrea, però hem creat oportunitats”

El segon entrenador assegura que el partit contra l'Arsenal serà diferent perquè "no es tancaran" i creu que els anglesos no tindran jugadors lesionats el dimarts

Martí Molina
2 min
Guardiola i Tito Vilanova a la banqueta

BarçaEl segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, ha justificat la victòria per la mínima de l'equip davant el Saragossa (1-0) explicant que “mai no és fàcil” jugar contra un equip que concentra tants homes al darrera.

“Mai no és fàcil jugar amb un equip que té tants jugadors a l'àrea, fins a vuit, dels quals 6 eren defenses. Preferim que no ens vinguin a buscar, però no que es tanquin a l'àrea. De totes maneres hem tingut oportunitats, i el seu porter ha estat molt bé”, ha dit el tècnic, que també ha comentat que “amb l'1-0 no estàvem tranquils, perquè per la manera de jugar deixàvem molts espais al darrera i ells tenien jugadors com Sinama en punta”.

En un partit on els tècnics han donat descans a alguns dels més habituals -pensant amb el proper partit de l'Arsenal-, Messi ha disputat els 90 minuts. “Li convindria descansar però ell te ganes de jugar. Li preguntem i diu que vol. Avui potser l'haguéssim canviat, però amb el resultat no podíem treure'l del camp”, justificava Vilanova.

En qualsevol cas, i amb la victòria al sarró, el segon entrenador ha explicat que “nosaltres el que havíem de fer ja ho hem fet, que és guanyar a casa venint d'un partit com el de València i tenint l'Arsenal per davant. A partir d'aquí, el Madrid que faci el que vulgui”.

De cara al proper partit, Vilanova creu que serà molt diferent al d'avui. “Jugarem contra un equip que no es tanca al darrera, i aquest estil de joc ens va”, ha comentat. Sobre les possibles absències dels anglesos, el tècnic ha dit que “la meva sensació és que tots estaran disponibles i que tots jugaran”.

També creu que hi podrà ser Puyol. Vilanova ha dit que el jugador no ha jugat aquest dissabte “per precaució” i que “veurem com evoluciona als entrenaments”, però que “té opcions de jugar”. De la mateixa manera que és optimista amb el primer entrenador, Pep Guardiola, encara afectat d'una lumbàlgia. “Avui l'he vist molt millor que el dimecres a València. Ha fet un esforç per venir, i li agraïm. Esperem que dimarts hi pugui ser”, ha conclòs.

stats