Barça
Esports Barça 04/05/2013

Tito Vilanova: "Farem les incorporacions que ja prevèiem fa dos o tres mesos"

L'entrenador assegura que l'eliminació de la Champions a mans del Bayern no canviarà la política de fitxatges del club

M. Molina
1 min
OBLIGATS A ENTENDRE'S La gran desfeta contra  el Bayern ha generat dubtes  al club, tot i que Rosell té clar  que Zubi i Tito es mereixen  una altra oportunitat.

BarcelonaEn el tram final de temporada, i en plena efervescència de rumors i informacions sobre possibles fitxatges, Tito Vilanova no s'ha estat de dir-hi la seva. "Les coses cal pensar-les bé. Tenim una gran plantilla amb jugadors molt joves. Farem les incorporacions que ja prevèiem fa dos o tres mesos", ha explicat en la prèvia del partit contra el Betis.

"No sé com ho acceptarà el vestidor, però el plantejament és el mateix de fa dos o tres mesos. No ha canviat. No dubto d'aquests jugadors", ha aclarit. De totes maneres, ha deixat clar que cal ser mol curós amb la tria. "El que és difícil és trobar jugadors amb nivell per jugar al Barça. Hi ha jugadors que els veus jugar a altres equips però que no s'adapten a la manera de jugar del Barça. Si és que volem continuar jugant d'aquesta manera, que crec que sí". A més, ha deixat clar que no es poden reforçar les posicions a la babalà: "No podem tenir vuit centrals!".

En defensa de Cesc

Un dels noms propis és el de Cesc Fàbregas, que va sentir com alguns aficionats el xiulaven el dimecres contra el Bayern. Vilanova l'ha defensat: "Cesc és un jugador de molt de nivell, que li hem anat molt de temps al darrera i va costar molt que vingués. L'any passat va ser el segon golejador de la plantilla i aquest any crec que també. El seu rendiment ha estat molt bo. El fet que l'altre dia tots estiguéssim decebuts va fer que es centrés més en un jugador. Però continuo pensant que és molt vàlid per al nostre equip".

stats