Barça
Esports Barça 05/05/2013

Tito Vilanova: "Vaig parlar del Gerard amb un somriure. Ell no és dubtós per continuar"

L'entrenador ha donat per tancada la polèmica i ha elogiat els futbolistes blaugranes per haver remuntat dues vegades el partit contra el Betis

M.m.
2 min
Tito Vilanova, durant el Barça-Betis

BarcelonaTito Vilanova també ha sortit al pas de la polèmica que s'havia originat després de les declaracions de Gerard Piqué en el partit contra el Bayern –quan va dir que calia fer canvis a l'equip–, i també de la seva resposta a la prèvia del partit contra el Betis, quan havia ironitzat que un d'aquests possibles canvis podia ser el mateix central. "Ho vaig dir mig somrient", ha aclarit.

"Pel què fa al Gerard, ho vaig dir mig somrient. Hi tinc prou confiança com per dir-li de tu a tu el que sigui. No us necessito a vosaltres per enviar-li un missatge. Però ho vaig dir amb un somriure. Crec que el Gerard no és dubtós per continuar", ha assegurat, donant per tancada la polèmica.

Un partit difícil

Respecte a l'enfrontament contra el Betis, que el Barça ha guanyat (4-2) i ha fet un pas més cap al títol, Vilanova ha elogiat els futbolistes. "Crec que si hi havia un partit que necessitàvem tranquil·litat era avui. I trobar-nos amb un gol en contra no ho posava gens fàcil. Però els jugadors han reaccionat. Al primer temps hem tingut moltes ocasions i sobretot necessitàvem no perdre el cap, perquè sabíem que al segon temps també en tindríem".

A banda del partit, dos noms propis. Un d'ells, Leo Messi, que ha començat a la banqueta i ha jugat els últims 35 minuts. "Penso que la gestió que hem fet de la lesió de Messi ha estat bona. Al matí he parlat amb ell i tenia bones sensacions. Ara sabem que li falta una mica de preparació física perquè en l'últim mes i mig no ha pogut entrenar gaire. I per això sabem que fer-lo jugar més minuts del compte pot ser perillós".

I l'altre és Tello, que s'ha exhibit contra els andalusos. "Tello ha jugat molts minuts i és especial. Ens dóna coses diferents. Aquest any ha millorat amb defensa. Té capacitat per anar a l'atac i encarar, i cada vegada es va assentant més al primer equip i podem confiar amb ell. No sé si necessitava més minuts, només sé que quan li hem demanat que jugui ho ha fet a molt bon rendiment".

stats