Barça
Esports Barça 06/10/2012

Tito Vilanova: "El Madrid té una gran plantilla que ha costat molts més milions que la nostra"

El tècnic blaugrana afirma que la referència pel clàssic és el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya al Camp Nou: "El nostre millor partit de la temporada amb diferència"

Albert Solé
1 min
Tito Vilanova

BarcelonaTito Vilanova ha sigut molt clar sobre el respecte que li té al Reial Madrid abans del clàssic: "Quan jugues tantes vegades amb un equip ells també veuen com jugues tu i t'estudien. Tenen una gran plantilla que ha costat molts més milions que la nostra".

"El Madrid ha jugat sempre igual contra nosaltres, només amb petits matisos, i no crec que ho canviïn demà", ha dit sobre el possible plantejament de José Mourinho.

Per al tècnic del Barça, "el millor partit que hem jugat aquesta temporada, amb diferència, és el partit d'anada de la Supercopa, i segur que serà una referència per nosaltres aquest diumenge".

Tito demana tranquil·litat a l'entorn amb la possibilitat de guanyar i deixar el màxim rival al drrera amb 11 punts menys: "El primer any també ens vam posar a 12 punts a la jornada 15 i després vam haver d'anar a guanyar la lliga al Bernabéu". Tot i això, ha reconegut: "Tenim ganes de posar-nos a 11 punts i tenir uns dies tranquils, i que la gent estigui més contenta pel carrer".

stats