Barça

Tito Vilanova: "Messi no se sentia còmode i tenia por de trencar-se en qualsevol moment"

L'entrenador ha felicitat el Bayern per haver-se classificat per a la final de la Champions, i ha agraït el suport del públic al Camp Nou

Tito Vilanova ha valorat l'eliminació del Barça a mans del Bayern de Munic, i ha reconegut que el conjunt bavarès ha estat millor en aquesta semifinal. "He demanat a l'equip abans i a la mitja part que estiguessin fins al final, que no abaixessin els braços. Però el gol a l'inici de la segona part fa que vegis que no pots remuntar, i els jugadors del Bayern fa que ja es vegin classificats. Ells han arribat a un nivell molt bo i nosaltres no. I la diferència és molt gran", ha dit l'entrenador blaugrana.

L'empordanès ha justificat l'absència de Leo Messi, que s'ha quedat a la banqueta durant tot el partit. "Leo a Bilbao es va trobar molt bé, però cap al final va notar una sensació estranya. No era lesió, però després de tants dies que no estava entrenant no se sentia còmode. Ahir (dimarts) i avui (dimecres) ha entrenat però no se sentia còmode. I ell, que és un jugador molt explosiu, tenia la sensació que es podria trencar. El fet que estigui a la banqueta era per si s'havia d'arriscar, ho faríem al final", ha dit.

"Arribem amb moltes baixes, o amb jugadors que tenen molèsties. La plantilla és molt bona i penso que la banse de jugadors joves també. Però no sempre es pot guanyar i el resultat de l'anada ha pesat molt", ha explicat Vilanova, que a la pregunta de si caldria fer fitxatges aquest estiu ha comentat que "tots els anys ens reforcem".

Sobre l'aspecte físic, ha estat taxatiu: "Crec que aquest any hem repartit més minuts que mai. No és un problema que estem malament físicament, és que si no entrenes i tens molèsties, doncs no pots. Els jugadors que no han tingut lesions i han entrenat normal, estan bé".

En aquest mateix punt, ha aclarit que ha substituït Xavi i Iniesta al segon temps per reservar-los. "Havíem de remuntar sis gols i jo creia que no es podia. I el Xavi ha estat aquest temps amb molèsties i en aquell moment he pensat que tenim un partit importantíssim de Lliga diumenge i a veure si podem guanyar d'un cop aquesta Lliga. Si el resultat hagués estat un altre no l'hagués canviat".