Barça
Esports Barça 05/01/2013

Tito Vilanova dirigeix la penúltima sessió del Barça abans del derbi contra l'Espanyol

Adriano, que el divendres s'havia retirat abans d'hora, s'ha entrenat amb normalitat. Isaac Cuenca ha fet treball al gimnàs mentre que Abidal s'ha exercitat al marge

Ara
1 min
Tito Vilanova ha dirigit l'entrenament

BarcelonaEl Barça ha fet aquest dissabte la penúltima sessió abans del derbi contra l'Espanyol. Un entrenament que ha dirigit Tito Vilanova, que el divendres, en l'entrenament a portes obertes, s'havia quedat al seu despatx.

La sessió ha estat marcada per la normalitat, segons ha informat el club, i tots els jugadors disponibles han entrenat amb el grup. Els dos jugadors que han fet feina al marge han estat Eric Abidal, que fa treball de readaptació, i Isaac Cuenca. Aquest darrer ha fet treball al gimnàs. Adriano Correia, que divendres es va retirar de l'entrenament per precaució, ha entrenat amb normalitat.

El proper entrenament del Barça serà diumenge, ja al matí, en una sessió al Camp Nou abans de jugar per la tarda el derbi contra l'Espanyol. Serà aleshores quan Tito Vilanova farà pública la llista de convocats pel matx del diumenge a les 19 h al Camp Nou.

stats