Barça
Esports Barça 20/08/2012

Tito Vilanova: "Per l'educació que he rebut en aquest club, volem guanyar la Supercopa"

El tècnic del Barça s'ha mostrat molt satisfet del partit dels seus jugadors: "Em quedo amb la sensació que en tenien ganes"

Martí Molina
2 min
Tito Vilanova donant ordres a la banda del Camp Nou

Barcelona"No sé què es recordarà del primer partit. Sempre és important començant guanyant. Hi ha moltes coses positives del partit d'avui. Feia moltíssima calor, però el primer quart d'hora hem estat forts i hem reaccionat bé al gol que ens ha fet. També la tornada del David en partit oficial i que hagi fet un gol. Això li donarà més moral".

"No m'ha donat temps de mirar-me els missatges, estava preparant l'entrenament de demà. El fet de tenir el Gamper no m'ha donat temps de mirar-ho, ho sento"

"Estic satisfet amb la plantilla que tindrem. Al final, de si la plantilla és més llarga o més curta depen de l'any. Esperem tenir més sort que l'any passat, on vam tenir lesions de llarga durada. Esperem que el David es recuperi ràpid i ens ajudi a fer gols".

"El Leo sempre s'ha entès bé amb els companys. Moltes vegades, ell ha explicat als joves com fer-ho...".

"És important guanyar, i més el primer partit a casa, però que el David Villa torni a jugar un partit oficial, que hagi jugat minuts a bon ritme i hagi marcat, tot això li dóna moral. Perquè hagués pogut començar a jugar partits i no marcar, i llavors s'hagués dit que ell no marca... això li anirà bé, perquè ja haurà marcat".

"No he fet canvis pensant en el Madrid, sinó en els partits que tenim aquests dies, amb els viatges que han fet amb la selecció i amb el temps que duien entrenant-se. Ja pensava en que Piqué i Iniesta tinguessin minuts, i també volia que jugués Alexis, però també hi havia Villa per donar-li minuts".

"És important començar a casa guanyant, marcant gols, i la reacció que hem tingut després del primer gol, poder marcar el segon ràpid també ajuda".

"Quan vaig dir que els jugadors estaven motivats vaig dir que sí, que ho estaven molt. Avui ha fet molta calor i ha costat, però fins i tot als minuts finals han pressionat molt. Em quedo amb això, amb la sensació que en tenen ganes".

"No crec que la Supercopa sigui un torneig menor. Nosaltres el volem guanyar. És cert que té menys importància en comparació amb altres, però per l'educació que he rebut en aquest club, volem guanyar-la".

"No crec que sigui falta de concentració, el gol. Nosaltres volem jugar totes les pilotes possibles i això fa que a vegades perds una pilota i et generen un contraatac. Si el Víctor s'ha queixat és perquè els porters volen eicaixar el mínim de gols possibles. En aquest sentit, em sembla bé que Valdés estigui amb aquesta tensió".

"Més que repartir els gols del Leo, preferiria que ell no en repartís cap i en canvi que els altres augmentessin el percentatge".

stats