Barça
Esports Barça 06/10/2012

Tito Vilanova: "Abans del partit veurem com té el peu Piqué i decidirem si arrisquem o no"

El tècnic admet que ell no és partidari de fer jugar futbolistes infiltrats, i recorda que Alex Song ha hagut de fer un curset accelerat de central

Albert Solé
1 min
Tito Vilanova

BarcelonaTito Vilanova s'ha mostrat tranquil sobre la possibilitat que Piqué no arribi a temps per jugar el clàssic, encara que fins al darrer entrenament, aquest diumenge al migdia, no prendran la decisió definitiva.

"Ha fet l'entrenament, però abans del partit veurem com té el peu i decidirem, però els partits que venen després també són importants, amb Busquets sancionat a la Champions, i veurem si hem d'arriscar o no".

"No depèn només de la infiltració, però porta molts dies parat. Hem de veure com es recupera muscularment. Jo no sóc molt partidari de les infiltracions, però ho hem de parlar amb els fisio i els metges i demà decidirem. Ha dedicat totes les hores possibles per recuperar-se".

Song

Si Piqué no arriba a temps, Tito farà jugar a Alex Song, com en darrers partits, fent parella amb Mascherano, tot i que admet que no està al 100%: "A Song li falta temps. Quan Mascherano va haver de fer de central ja duia molt temps entrenant amb nosaltres. Ara ha hagut de fer un curset accelerat, perquè venia per fer de central en partits puntuals per donar descans a Piqué i Puyol i s'ha trobat amb aquesta situació".

Cesc i Alexis

"Si en aquest moment els trec la confiança seria molt més difícil per ells", ha dit sobre el fet de mantenir-los en la titularitat a pesar de les crítiques.

"Darrerament és més notícia quan juguen amb 5 jugadors del planter a l'onze que quan ho fem amb 10, que sembla més normal. L'explosió dels jugadors del planter depèn més de la seva evolució que no d'un pla previ".

stats