Barça
Esports Barça 23/09/2012

Tito: "La discussió Messi i Villa? No és res, em demostra que és un equip que està viu i té ganes"

El tècnic del Barça s'ha mostrat molt content per la victòria a pesar del patiment, "hem tingut moltes ocasions i el millor ha sigut el seu porter"

Albert Solé
1 min
Tito Vilanova, durant el Barça-Granada

BarcelonaTito Vilanova ha sumat 15 punts dels 15 possibles, pocs entrenadors debutants han sigut capaços d'aconseguir-ho, tot i això, ell s'ha mostrat feliç però prudent.

"Ens aquests partits hem tingut moments bons i d'altres no tant bons, però en general avui no podem dir que no haguem jugat bé. Hem tingut moltes ocasions clares i el millor ha sigut el seu porter".

"Ens ha costat entrar al partit, i al final el desgast l'acaben pagant els rivals. La clau del partit hauria sigut fer el primer gol en alguna de les ocasions que hem tingut. Ja havia avisat que no seria gens fàcil".

"Sabíem que el Granada ens collaria a dalt al principi i no ens donaria facilitats per treure la pilota del darrera".

"La gespa està bé, podria estar una millor, però no ens podem queixar, hem jugat tres partits en quatre partits".

La discussió Messi i Villa: "Són coses normals en el futbol. No ho he vist com una discussió. Per mi això em demostra que és un equip que està viu i té ganes".

Bartra o Song?: "Hi ha hagut debat, però he decidit Song. Té més experiència i l'he portat per jugar al darrera sobretot. I la millor manera que s'adapti i conegui els mecanismes defensiu és que jugui".

"No penso veure el Madrid, aniré al cine, tot i que sé que algú m'enviarà un missatge".

"Cesc m'ha encantat, m'ha agradat molt".

stats