Barça
Esports Barça 30/07/2012

Tito fa la primera sessió d'entrenament amb els set campions de l'Eurocopa

Valdés, Piqué, Cesc, Xavi, Iniesta, Sergio Busquets i Pedro ja s'han incorporat al grup, igual que Puyol, que al matí ha rebut l'alta mèdica

Ara
1 min
Iniesta i Cesc, en el seu primer entrenament de la pretemporada

BarcelonaEl Barça ha reprès els entrenaments aquest dilluns a la tarda amb la novetat dels set jugadors que van ser campions de l'Eurocopa amb Espanya i que s'han reincorporat després de les vacances.

Valdés, Piqué, Cesc, Xavi, Iniesta, Sergio Busquets i Pedro s'han exercitat amb la resta de l'equip i han dut a terme la seva primera sessió dirigida per Tito Vilanova. Ho han fet un després de passar les diferents proves mèdiques aquest mateix matí. A l'entrenament també hi havia el capità Carles Puyol, que ha rebut l'alta mèdica.

Amb l'arribada dels internacionals, Tito Vilanova ja disposa de pràcticament tota la plantilla, a l'espera que tornin de disputar els Jocs Olímpics Jordi Alba i Martín Montoya, a més de Tello. D'aquesta manera, el tècnic blaugrana ha treballat amb 19 futbolistes del primer equip –incloent-hi els lesionats David Villa i Andreu Fontàs.

Aquest dimarts hi haurà doble sessió a la Ciutat Esportiva per a l'equip blaugrana. El primer entrenament començarà a les 9 del matí. Un cop finalitzi, compareixerà en roda de premsa Carles Puyol. Els jugadors tornaran a la feina a la tarda, a partir de les 19 hores.

stats