Barça
Esports Barça 28/08/2012

Tito: "Sabem que hem de marcar almenys un gol al Bernabéu per guanyar la Supercopa"

L'entrenador del Barça es mostra tranquil abans del seu primer partit a la banqueta del Bernabéu, on no va perdre mai com a ajudant de Pep Guardiola

A. Solé
2 min
El tècnic del Barça Tito Vilanova, entrant a la sala de premsa Ricard Maxenchs

BarcelonaTito Vilanova ha repassat tots els aspectes d'actualitat abans de marxar a Madrid per jugar la tornada de Supercopa:

Puyol

"Aquest dimarts ha fet una mica d'entrenament evitant el contacte. Dimecres decidirem amb els metges què fem amb Puyol. Si hi ha possibilitat de risc no jugarà."

"Li han fet una màscara i ha fet una part de l'entrenament amb ella."

Favorit

Sobre el fet que el Barça no ha perdut encara al Bernabéu des del 2008: "En cap partit contra el Madrid no importa mai el passat, i en aquests partits no hi ha favorits, i sovint qui va de favorit acaba perdent".

Marcar un gol

"Sabem la dificultat que tenim al Bernabéu. Ens collaran a dalt perquè voldran marcar un gol i serà complicat. Nosaltres sabem que hem de marcar un gol allà per guanyar el títol."

"El Madrid, sobretot d'inici, vindrà a buscar-nos. Allà sempre ho fa. Històricament el Madrid sempre intenta fer un gol ràpid per crear-nos dubtes."

"Si al Bernabéu no tenim la capacitat de tenir la pilota patirem segur. El Madrid amb poca cosa farà gols."

"El Madrid no ha guanyat cap partit dels tres oficials i això els fa més perillosos, sense dubte."

Inici de Lliga

"Nosaltres l'any del triplet també vam començar amb 1 punt en dues jornades, és massa d'hora per treure conclusions."

Mateu Lahoz

"Tots sabem que Lahoz és un molt bon àrbitre perquè arbitra per a tothom igual, però també sabem que a ell li agrada deixar jugar i no xiula totes les faltes."

Descartats

"He parlat amb els tres descartats. No tinc cap problema perquè es quedin al Barça. Són jugadors excel·lents i bons companys, només els he transmès que som molts jugadors i que no tindran gaires minuts. Són decisions professionals, no personals."

Thiago

"És molt jove i ha de seguir progressant, té possibilitats de progressar més."

Song

"Només porta una setmana amb nosaltres, i ha d'aprendre molts mecanismes defensius encara, aquesta posició és molt específica. Però està aprenent ràpid."

stats