BARÇA
Esports Barça 19/09/2012

Tito Vilanova: "Les lesions? Posarem els del filial"

El tècnic blaugrana no s'ha mostrat preocupat per la lesió de Gerard Piqué i ha comentat que el rol de Bartra i Fontàs és "esperar que arribi la seva oportunitat per jugar"

Ara
2 min
Tito Vilanova, durant el partit entre el Barça i l'Spartak

BarcelonaTito Vilanova, entrenador del Barça, ha comentat al 'flash interview' de la Lliga de Campions que "no se li ha de treure valor a la victòria del Barça" i ha expressat que "els equips russos mai han estat fàcils per a nosaltres". A més, Vilanova ha afegit que "ens han complicat el partit perquè s'han tancat i han esperat la seva ocasió i no és fàcil jugar contra un equip així".

Respecte a la lesió de Gerard Piqué, que podria perdre's el partit contra el Reial Madrid, Tito Vilanova no s'ha mostrat molt preocupat. A banda de poder comptar amb Bartra o Fontàs, ha dit que si cal "posarem els del filial". "Vam jugar contra el Getafe amb 10 de la casa i en això som un exemple. A banda de formar jugadors els formem", ha etzibat Tito Vilanova.

"Podia haver fet entrar Bartra, però he pensat que no havia jugat massa i he preferit posar Song perquè té molta experiència en Lliga de Campions i Lliga anglesa", ha comentat Tito en ser qüestionat per l'entrada del camerunès Song. "Al futbol no hi ha res fàcil, a la Champions res és fàcil. Remuntar un partit així té mèrit", ha expressat el tècnic. "El rol de Bartra i Fontàs és esperar que arribi la seva oportunitat per jugar", ha dit Tito.

"No recordo haver sentit mai els crits d''Independència', la gent té dret a expressar-se com vulgui", ha respost quan se li ha preguntat pel clam a favor de la Independència del Camp Nou. "El fet de jugar amb el 3-4-3 ens ha donat més oportunitats de gol, però també més riscos en defensa", ha dit el tècnic blaugrana, que ha utilitzat aquest sistema per primera vegada aquesta temporada en partit oficial.

Preguntat pel partit de Messi, que a banda dels gols no ha participat massa, ha dit que "és normal que Messi no tingui massa ritme, però a mesura que avanci la temporada en tindrà més. Però ja ha fet molts gols [10], que no està gens malament". Pel que fa a la motivació dels jugadors Vilanova ha dit que "volen guanyar perquè els encanta el futbol. Quan t'agrada tot és més fàcil".

stats