Esports Barça 25/04/2013

El vicepresident esportiu del Barça: "No hi ha cap canvi de cicle. Hi ha continuïtat"

Josep Maria Bartomeu confirma a Catalunya Ràdio que la directiva "confia" en Tito Vilanova i que l'any que ve continuarà al capdavant de l'equip. Assegura que hi ha una "base sòlida de jugadors", però admet que a l'estiu hi haurà canvis: "Alguns jugadors continuaran, amb altres no s'hi comptarà i arribaran reforços"

Ara
2 min

BarcelonaEl vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu, confirma que Tito Vilanova continuarà al capdavant de la banqueta blaugrana l'any que ve. Ho ha dit en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', 24 hores abans que el tècnic del Barça parli per primer cop en roda de premsa després del seu retorn de Nova York, una conferència precipitada arran del mal resultat d'aquest dimarts a Munic, en l'anada de les semifinals de la Champions contra el Bayern (4-0).

Bartomeu ha assegurat amb contundència que el club no està experimentant cap "canvi de cicle", i ha remarcat que "hi ha una base de jugadors molt sòlida" que assegura "la continuïtat" de la gestió dels darrers anys. Tanmateix, ha admès que a l'estiu "hi haurà canvis": "Alguns jugadors continuaran, amb altres no s'hi comptarà, i també arribaran reforços".

El vicepresident esportiu del Barça ha donat valor a la feina feta per Tito Vilanova, malgrat "l'any difícil" que li ha tocat viure arran de la malaltia. En aquest sentit, ha refermat la "confiança" que la directiva té en Vilanova: "El Tito reafirma la continuïtat de l'equip. Ha sigut un any difícil per a ell i, malgrat tot, la gestió ha sigut molt bona".

Sobre els canvis que hi haurà a l'estiu a la plantilla del primer equip, Bartomeu ha refermat que "l'estructura" es mantindrà, perquè hi ha una "base molt sòlida": "Ningú s'imagina que l'any que ve no hi hagi jugadors com Busquets, Iniesta, Xavi, Piqué o Messi", ha dit Bartomeu, alhora que ha admès que "hi ha jugadors del Barça B que fa temps que piquen a la porta" i que "segur que tindran la seva oportunitat", ha dit.

Sobre el relleu de Víctor Valdés, Bartomeu ha volgut subratllar que "és ell qui ha decidit no renovar". Tanmateix, el directiu del Barça ha recordat que "podem esperar a substituir-lo fins al juny del 2014". De totes maneres, ha admès que si abans troben una bona opció, el relleu es podria accelerar. De tota manera, Bartomeu ha deixat una porta oberta a la continuïtat de Valdés, i ha dit que el seu relleu serà "sempre que ell no s'hi repensi".

"No em consta que hi hagi cap assegurança per a Neymar"

Bartomeu ha assegurat que ell no té constància que el Barça tingui contractada una assegurança de vida per al jugador del Santos Neymar, tal com ahir avançava el programa de Catalunya Ràdio 'El club de la mitjanit'. El vicepresident esportiu del Barça ha admès que el club està interessant en el brasiler, i que és un dels fitxatges que hi ha sobre la taula. Tanmateix, ha recordat que Neymar encara no ha expressat obertament que vulgui abandonar el seu club abans de la finalització del contracte, el gener del 2014.

Sobre la difícil remuntada que el Barça hauria de protagonitzar dimecres que ve al Camp Nou per poder jugar la final de la Champions, Bartomeu ha fet una crida a l'esperança: "Per què no? Tot és possible".

stats