BARÇA
Esports Barça 11/11/2012

Tito Vilanova: "Messi marca en una temporada el que altres grans jugadors marquen en 7 o 8 anys"

El tècnic del Barça ha comentat en roda de premsa que "a l'inici del segon temps hem sortit molt freds" i ha admès que "qualsevol errada ens costa gols en aquest moment de temporada"

Ara
1 min
Tito Vilanova a la banqueta de l'Iberostar Estadi

BarcelonaTito Vilanova, entrenador del Barça, ha explicat davant els mitjans informatius que "teníem el partit controlat amb un 0-3 al descans" i ha reconegut que "amb molt poc ens estan fent gols. El mínim error ens costa un gol en aquest moment de la temporada", ha dit Vilanova.

Respecte als gols de Leo Messi, el tècnic ha explicat que "Messi va batent rècords contínuament. La seva xifra de gols és espectacular i molts d'ells són grans gols", ha valorat l'empordanès, que ha afegit que "en una temporada marca els mateixos gols que altres grans jugadors en 7 o 8 temporades".

El tècnic blaugrana, que aquest diumenge ha fet jugar Piqué com a titular, ha dit que "cada vegada va agafant més ritme" i ha comentat que "ha mantingut l'equip a alt nivell, hem vist el Gerard de principi de temporada".

Per acabar, Tito Vilanova ha explicat que "dins del nostre pla A, tenim els plans B, C i D. No sempre juguem de la mateixa manera perquè intentem anar variant".

stats