BARÇA
Esports Barça 26/08/2012

Tito Vilanova: "La meva expulsió ha estat excessiva"

El tècnic del Barça es queixa de la seva expulsió, que ha trobat injusta, i comenta que no es pot discutir la qualitat de Cesc Fàbregas

Ara
1 min
Vilanova parla amb l'àrbitre

Barcelona"La meva expulsió ha estat injusta. M'he apropat a l'àrbitre assistent que una jugada era falta. M'ha dit que no protestés i li he respost que no estava protestant, que només li deia que allò era falta. Aleshores m'han expulsat i crec que ha excessiva, però és el llindar que té aquest col·legiat. Ara ja ho sé pel futur". Amb aquestes paraules Tito Vilanova ha explicat la seva primera expulsió com a primer entrenador del Barça.

El tècnic empordanès, però, no ha volgut donar-li més importància de la que té i ha comentat com ha vist el partit. "Sabíem que aquest és un camp molt complicat. Osasuna et porta a un partit difícil i és gairebé impossible que no tinguin ocasions. Ara bé, crec que hem fet suficients ocasions per vèncer", ha expressat Tito Vilanova.

Respecte a Cesc Fàbregas, Vilanova ha dit que "ara no discutirem la seva qualitat" i que aquesta temporada "Fàbregas ha vingut molt bé i està molt més fi que en el primer any. En tot cas, no és fàcil jugar en aquest estadi perquè no et deixen pensar", ha comentat un Vilanova que ha fet els canvis pensant en el gol. "He posat al camp a Pedro i Villa perquè són homes, juntament amb Messi i Alexis, que tenen molt de gol", ha explicat.

stats